Jurnal de bord

Staropramen a ajuns la Baia Mare

În acest week-end Baia Mare are un oaspete de vază. E vorba de caravana Staropramen care, după ce a bătut în lung și-n lat toată țara, a poposit și pe plaiurile lui Pintea Viteazul.

Despre Staropramen pot să vă zic numai de bine. Este berea Pragheză numărul 1 și fără îndoială una din cele mai cunoscute din Cehia, țară cu istorie și tradiție în ale berăritului.

Vă spun cu mîna pe inimă că Staropramen e una din berile mele preferate și o savurez destul de des și mai ales cu oameni de treabă și de omenie care știu să guste o licoare de calitate.

De aceea zic că ar fi frumos să ne prezentăm în număr cît mai mare și să-i întîmpinăm pe Staroprameni așa cum o cere tradiția, cu halbă și sare și să le demonstrăm că moroșenii știu să aprecieze o bere bună.

Programul caravanei în Baia Mare este următorul:

1. Vineri – Piaţa Revoluţiei între orele 16.00 – 21.00
2. Sâmbătă – Nistru între 12.00 – 16.00
3. Duminică – Piaţa Libertăţii între 16.00 – 21.00

Așadar ne vedem astăzi la un scăldat la Nistru, mai ales că vremea toridă de afară o cere, să discutăm nițel despre sinergia malțului și meandrele hameiului, iar duminică seara în Centrul Vechi să gustăm la răcoare din spiritul Pragăi și să închinăm un toast de bun venit pentru Staropramen.

sursă foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button