Jurnal de bord

Sîmbătă sînt Sub Reflector la #Reactor

reactor teatru muzica experiment cluj

Nu aduce anul cît aduce… săptămîna, mai ales dacă stai în Cluj. După cîntarea de săptămîna trecută mi-a propus Doru să particip la un spectacol la Reactor.

Am spus „da” înainte să citesc bine despre ce e vorba, deoarece am o admirație deosebită pentru oamenii minunați de la Reactor și evenimentele pe care le pun ei la cale de un an încoace.

Pentru cei care nu știu – Reactor este un studio de teatru, un centru de cercetare și un loc de întâlnire pentru cei care iubesc teatrul, muzica și tot ce înseamnă artă.

Evenimentul la care voi participa se numește Sub Reflector și este un spectacol ce își propune să intermedieze o întâlnire între locuitorii Clujului…

… între cei aflați în public care au simțit măcar o dată nevoia să urce pe scenă, și cei care își doresc să îi cunoască mai bine pe oamenii alături de care trăiesc.

Sîmbătă seară vor apărea în fața voastră 7 oameni, fiecare cu povestea sa, fiecare cu o pasiune pe care veți avea ocazia să o vedeți pe viu.

Rând pe rând, vor intra Sub Reflector oameni ale căror pasiuni sînt reale, nelucrate și nealterate de sisteme educaționale, multe dintre ele prezentate pentru prima și, poate, ultima oară în fața publicului.

Unul din cei 7 voi fi eu. Vă voi povesti despre mine, despre drumul care m-a adus în Cluj, despre blogging și muzică, iar la final vă voi cînta o piesă proprie pe care nu am mai cîntat-o niciodată în public.

Printre ceilalți participanți vor fi:

  • O tînără pasionată de producerea ciocolatei (va face o demonstrație în fața voastră și veți putea degusta)
  • Un domn pasionat de saz – instrument oriental cu coarde și gît lung (o să-l puteți asculta cîntînd)
  • Un tînăr ce colecționează costume populare despre care ne va povesti lucruri interesante (are în jur de 1000 pînă acum)

Vă invit să descoperiți mai multe sîmbătă, 21 martie, de la ora 19:00. Ne vedem la Reactor, Strada Petofi Sandor, nr 4. Mai multe detalii aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button