Jurnal de bord

Se caută testeri de încălțăminte

shoe tester tester incaltaminte romaniaConceptul funcționează de mai multă vreme în țările din vest unde brandurile plătesc anumiți clienți ca aceștia să le testeze produsele în schimbul unui feedback (fie că e vorba de încălțăminte sau îmbrăcăminte).

În România, însă, idea este o noutate și a fost introdusă recent la nivel național de Leofex care a decis să promoveze în acest fel noua lor colecție primăvară-toamnă. Așadar Leofex caută 20 de persoane din toată țara pentru rolul de tester de pantofi.

Pentru înscriere, trimite un CV la cariere@leofex.ro (mai multe informații aici). În cazul în care vei fi selectat, vei primi o pereche de pantofi la alegere. Tot ce trebuie să faci este să-i porți timp de o săptămînă și să întocmești un raport în care vei descrie experiența.

Fiecare tester va fi recompensat cu suma fixa de 150 RON. Așadar Leofex îți dă papucii și te plătește să-i poți, atîta vreme cît rămîi cu picioarele pe pămînt și întocmești un raport de calitate. După aceea poți trăi pe ”picior larg” cu banii cîștigați din sudoarea frunții și bătăturile tălpii 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button