Jurnal de bord

Se caută blogger pentru Conferința de Marketing Sportiv din Cluj

handbal-feminin-HCM-Baia-Mare

Pe 20-21 martie capitala handbalului feminin de nivel mondial se va muta la Cluj-Napoca. E vorba de Trofeul Carpați, care va aduce față în față patru super echipe puse pe joc și spectacol: Brazilia, Suedia, Germania și România.

Timp de două zile iubitorii acestui sport vor avea ocazia să ”zboare” la… handbal de mare înălțime. Vorbim aici de un turneu de top în sistem final 4 (finală și semifinală) în cea mai modernă sală din România.

Eu zic că e un eveniment pe care ar fi păcat să-l ratați. Mai ales că prețul biletelor este simbolic. Handbalul văzut în sală are cu totul alt farmec decît cel privit la televizor. M-am convins de acest lucru mergînd la meciurile HCM în Baia Mare.

Cea de-a doua veste pe care vroiam să v-o dau este faptul că în cadrul trofeului va avea loc o Conferință de Marketing Sportiv.

Monsieur Chinezu, care e speaker la această conferință, caută un om care să facă live blogging la eveniment pe blogul său chinezesc. E o trebușoară de maximă responsabilitate, zic eu, dar și o ocazie bună să demonstrezi ce poți.

Ce trebuie să faci pentru a deveni ajutorul lui Cristi de blog la Conferința de Marketing Sportiv din cadrul ”Trofeului Carpați”?

1. Să ai un blog și să poți fi prezent live pe 20 martie la Cluj-Napoca

2. Să scrii pe blog un text în care să anunți Conferința de Marketing Sportiv și ”Trofeul Carpați” într-un fel care să se potrivească stilului cristianchinabirta.ro

3. Să trimiți un mail pe cristi.china at gmail.com sau să-l anunți aici cu un comentariu că ai scris

Te poți înscrie pînă pe 15 martie inclusiv. Spor la scris! Ne vedem weekendul celălalt în Sala Sporturilor din Cluj!

Sursă foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button