Jurnal de bord

Weekend cu rock și blues în Iulius parc la Cluj Blues Festival 2021

Come to rock! Come to blues! Come to Cluj!

Cluj Blues Fest, unul din festivalurile mele preferate din Cluj-Napoca, a adoptat în acest an o alură rockărească și ne îmbie cu 2 seri de blues și rock cu titlul „Rock & Blues Nights by #ClujBluesFest”. Evenimentul va avea loc în weekend-ul 18-19 septembrie (sâmbătă și duminică) în parcul Iulius.

Iată programul festivalului (click pe link pentru video cu fiecare trupă).

18 septembrie

18:00 – Green Onions Experience
19:15 – Roxana Stroe (Foxy Lady)
20:30 – Quo Vadis

19 septembrie

18:00 – Masterpiece Romania – tribut Metallica
19:15 – Leslie Wolf & the Groovemakers
20:30 – Marcian Petrescu & Trenul De Noapte

Prețul biletelor este de 69 lei pe zi sau 119 lei pentru ambele zile. Biletele pot fi cumpărate de pe ambilet.ro Accesul la festival se face pe baza certificatului de vaccinare european sau a unui test negativ.

Marcian Petrescu, considerat cel mai valoros muzicuțist din România, va lansa cu această ocazie împreună cu trupa sa, Trenul de Noapte,  cel mai nou album intitulat „Drifting Blues”.

Tot duminică profesorul de jazz Ştefan Vannai va primi Premiul pentru întreaga activitate artistică în slujba muzicii românești din partea festivalului. Ștefan Vannai este sinonim cu celebrul Big Band GAIO, pe care îl conduce de zeci de ani. Ansamblul de jazz aparține Casei de Cultură a Studenților, iar prin mâna sa au trecut generații de studenți amatori de jazz.

La edițiile trecute, Cluj Blues Fest i-a premiat pe muzicienii clujeni Costi Cămărășan de la Compact, respectiv Rodion Roșca de la Rodion GA. Mai multe informații despre eveniment pe clujbluesfest.ro și facebook.com/ClujBluesFestival

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button