Jurnal de bord

RIUF – cel mai mare eveniment educațional din România e pe 17 martie la Cluj

riuf-romania-cluj-2015

Întotdeauna mi-a plăcut să călătoresc, să descopăr locuri și oameni cu povești interesante. Într-un fel călătoriile te ajută să te descoperi pe tine însuți și ce poate fi mai important decît să știi cine ești și ce vrei de la viață?

Studiile în afara țării tale sînt și ele un tip de călătorie, una academică dacă vreți, pentru că îți oferă șansa de-a cunoaște oameni și de-a învăța lucruri mai greu de accesat în altă parte. De ce vă spun toate acestea? Motivul se numește RIUF, adică Romanian International University Fair.

RIUF este cel mai mare eveniment educațional din România și estul Europei. Anual, peste 100 de instituții educaționale, din peste 20 de țări, vin să interacționeze direct cu tinerii români interesați de studii internaționale în cadrul acestui eveniment.

În acest an RIUF ajunge la Cluj marți, 17 martie, la Sala Polivalentă. Deci dacă te interesează o anumită specializare din străinătate și vrei să discuți direct cu reprezentanții universității respective, trebuie să vii neapărat la această întîlnire.

Programul evenimentului e disponibil aici, iar aici lista universităților participante. Ultimele noutăți legate de RIUF Cluj pot fi găsite pe pagina lor de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button