Jurnal de bord

Prima petrecere la care mergem de când a început pandemia

Zdob și Zdub, Akcent, Hara, Arsenium (ex-O-zone) și Boney M Xperience cântă la Retro Party Romania 2022 pe 30 noiembrie

Prieteni, ce planuri aveți pentru mini concediul de Ziua Națională? Eu mă gândesc să merg cu soția la Retro Party Romania 2022. Ar fi prima petrecere la care mergem în doi de când a venit peste noi pandemia.

Sincer, nici nu mai țin minte cum e să mergi la un party, să dansezi pe săturate și să te deconectezi pentru câteva ore de grijile de părinte, soț, angajat etc. Prin urmare, dacă găsim o bonă să stea cu Ilinca pe 30 noiembrie, mergem să ne distrăm pe muzică retro. Lineup-ul pare promițător.

Lineup Retro Party Romania 2022

Zdob și Zdub – băieții aceștia nu au nevoie de nicio prezentare, dacă i-ai văzut măcar o dată live știi câtă energie și voie bună este la concertele lor.

Akcent – chiar dacă nu ești un mare fan al lor, tot le știi piesele; dacă ai bani de bilet, hai la party să asculți cea mai cunoscută piesă a lor „Dragoste de închiriat”

Arsenium (de la fosta trupă O-Zone) – o să aducă la Cluj hiturile celebre ale formației care l-au adus în atenția reflectoarelor: „Dragostea din tei”, „Despre tine”, „De ce plâng chitarele”.

Hara – le-am auzit recent la radio piesa „Ar fi trebuit” și mi-am adus aminte de primul lor hit și de cele care au urmat „Totaya Ye”, „Ce ți-aș face”, „Cine”, „Ne vedem la Cluj”.

Boney M. Xperience – „Daddy Cool”, „Rivers of Babylon”, „Sunny” și „Rasputin” – abia aștept să le aud live, pentru că le ascultam încă pe casetă.

DJ Antenna – artistul mixează muzică retro din toate timpurile și distrează oameni la festivaluri, în cluburi, pub-uri şi în locuri neconvenţionale (autobuz, tramvai, tren sau vapor).

Evenimentul va avea loc pe 30 noiembrie în Cluj-Napoca, la BT Arena.

Biletele sunt între 123 – 199 lei early bird până în 16 noiembrie și pot fi cumpărate de pe bilet.ro

Mai multe detalii despre Retro Party Romania 2022 găsești în eveniment pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button