Jurnal de bord

Primele informații despre Untold 2016: data oficială și detalii abonamente

untold-festival-2016-cluj

Vești bune pentru iubitorii festivalului Untold: în 2016 vom avea o a doua ediție cel puțin la fel de frumoasă. Cel puțin asta promit organizatorii! Astăzi am fost la o conferință de presă unde am aflat cîteva informații despre Untold 2016.

Le puteți citi în cele ce urmează:

Festivalul rămîne în Cluj-Napoca (la un moment dat circulau zvonuri că organizatorii ar putea să-l mute în alt oraș). Nu se știe încă dacă Parcul Central va fi închis ca la prima ediție, avînd în vedere că acest lucru a stîrnit controverse.

– Data oficială anunțată de organizatori pentru cea de-a doua ediție a festivalului este 4 – 7 august 2016. Eu zic să vă notați aceste date și să nu vă faceți alte planuri pentru perioada respectivă 🙂

Primele 5000 abonamente vor fi puse în vînzare vineri 23 oct de la 18:00, fiind disponibile doar pentru cei care s-au pre-înregistrat pe untoldfestival.com Prețul acestora va fi de 222 lei (+ taxe Eventim.ro).

– Pentru cel de-al doilea capitol organizatorii își propun un eveniment cel puțin la fel de bun, mai ales că majoritatea artiștilor care au concertat în 2015 și-au manifestat interesul de-a reveni la Cluj.

Acestea sînt informațiile disponibile în acest moment. Vă țin la curent cu evoluția lucrurilor și vă invit să priviți filmul primei ediții despre care am scris aici și aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button