Jurnal de bord

Omul chibzuit își face vara… nuntă, iar iarna o planifică

Dacă tot v-am zis data trecută o pățanie de la nuntă, iar mâine e Dragobete pupă fete, vă propun să mai zăbovim nițel la această temă și să povestim despre nunți, mai ales că februarie e una din lunile în care se fac multe cereri în căsătorie.

Ei bine, logodna este doar primul pas. Adevărata aventură începe în momentul în care ați stabilit data nunții și vă apucați să planificați marele eveniment. Anul trecut în ianuarie noi eram cam la acest stadiu. Nu mi-am imaginat însă că organizarea unei nunți presupune așa de multă muncă.

Știam că nu e ușor, dar nu mi-am închipuit că există atâtea detalii care trebuie anticipate și planificate. Nu m-am gândit că e nevoie de așa mult research și drumuri făcute pentru a pune cap la cap toate elementele pe care le-am dorit.

De aceea sfatul meu este să vă apucați de organizarea nunții măcar cu jumătate de an înainte. Asta dacă vreți să vă iasă așa cum v-o doriți. Planificați din timp, pentru că localurile bune se ocupă uneori și cu 1 an înainte.

De aici vin și glumele conform cărora uneori e mai ușor să găsești cu cine să te însori decât să găsești un local liber. Sau anunțurile din ziar de genul:

„Domn serios cu local închiriat în data X. Caut fată să mă însor”.

sau

„Vând rezervare local, preț avantajos”.

Anul trecut în februarie noi aveam deja restaurantul rezervat, tematica nunții stabilită și căutam activ fotograf, cameraman, formație și o sumedenie de alte lucruri. Nu vreau să vă descurajez, organizarea nunții a fost o experiență interesantă și solicitantă în același timp.

De aceea, dacă nu aveți la dispoziție așa de mult timp pentru organizarea nunții sau dacă credeți că aveți nevoie de ajutor, puteți apela oricând la o agenție de wedding planning. Serviciile lor costă, dar acestea vă pot economisi o groază de timp și de nervi.

Mai ales că poți alege în ce măsură vrei să implici acea agenție. Poți opta pentru planificare de la A la Z, pentru coordonare strict în ziua nunții sau doar pentru consultanță. Noi am colaborat anul trecut cu cei de la planmywedding.ro pentru design-ul invitațiilor.

Având în vedere că am avut o nuntă tematică, am vrut și invitații personalizate și unice care să reflecte acest lucru. Colaborarea a decurs ușor deși am avut nenumărate solicitări și modificări.

Așadar dacă aveți nevoie de invitații personalizate în zona județului Cluj sau de servicii de wedding planning, vi-i recomand cu toată încrederea. Despre alte aspecte ce țin de organizarea unei nunți, povestim mai pe larg într-un alt articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button