Oamenii sînt răi, pentru că sînt nefericiți


fericirea ii alege pe cei buni

Povesteam zilele trecute cu o prietenă și asta e concluzia la care am ajuns: în general oamenii sînt răi, pentru că sînt nefericiți și ajung nefericiți pentru că ceva le lipsește. De cele mai multe ori e vorba de iubire, pentru că atunci cînd iubești, vrei să faci bine la toată lumea.

Fericirea nu-i alege pe cei bogați sau deștepți. Fericirea îi alege pe cei buni. Așadar fiți buni, oameni buni: la sulfet și în ceea ce faceți! E mai ușor decît pare. Iar dacă nu știți cum să faceți schimbarea, vă încurajez să urmăriți acest video.

Anul acesta poate fi cel mai bun an din viața voastră. Cel puțin așa susține Robin Sharma, unul din cei mai cunoscuți speakeri motivaționali din lume. Săptămîna trecută am ascultat unul din discursurile sale la recomandarea lui Ciprian.

Discursul e mai jos. Eu zic că merită să ascultați măcar o parte din el.

Sursă foto


Nu există comentarii

Trackbacks/Pingbacks

  1. Donez, deci sînt egoist! | Andrei Albu - […] oamenii sînt ființe sociale, simt nevoia să-i ajute pe cei din jur. Pur și simplu pentru că pot. După…
  2. Cînd te înjură un șofer pe o străduță întunecată | Andrei Albu - […] Oamenii sînt răi, pentru că sînt nefericiți și pentru că ceva le lipsește. Mi s-a făcut milă de soția…

Scrie un răspuns

Scrie răspunsul pentru a comenta *