Jurnal de bord

„Nepoți de Crăciun” a ajuns la ediția 10

Despre acest proiect am mai scris în câteva cânduri, pentru că îi cunosc pe organizatori și am încredere că fac o treabă bună. „Nepoți de Crăciun” e un proiect caritabil care are drept scop sprijinirea bătrânilor din centrele de zi din Cluj-Napoca și de pe Valea Arieșului.  În acest an, inițiativa a ajuns la ediția cu numărul 10.

De 9 ani o mână de voluntari de la Asociația Magic People ajută financiar și social bătrânii. Acest lucru e posibil doar datorită donațiilor. Dacă poți și dorești, te încurajez să faci și tu o donație în cadrul unei acțiuni de strângere de alimente care va avea loc duminică, 15 decembrie, de la ora 11, la Platinia Shopping Center.

Poți dona: ulei, zahăr, faină albă, paste, cozonac ambalat și alte produse neperisabile pe care voluntarii ți le vor indica la fata locului.

Daca nu poți ajunge la eveniment, dar vrei să ajuți, poți dona aici, iar banii vor fi folosiți pentru a cumpăra astfel de produse. Din păcate, foarte mulți vârstnici din țara noastră sunt izolați social și au o situație materială precară.

Scopul proiectului este acela de a le oferi o mână de ajutor atât financiar, cât și social. Anul trecut mai mult de 2000 de bătrâni au fost ajutați prin acest proiect. Hai să-i ajutăm pe voluntari să crească.

La fel ca anul trecut, ediția cu numărul 10 este susținută de Mega Image.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button