Jurnal de bord

Mimo Poetul anunță primul spectacol de pantomimă în Cluj

Mimo Poetul este un personaj născut în Cluj, care a crescut alături de clujeni. Ți-am mai povestit despre el și cu alte ocazii. Poate l-ai întâlnit în Parcul Central, în Piața Muzeului, pe Memo sau în autobuz. Sau poate l-ai văzut în 2017 pe scena TEDx sau la evenimentele organizate de Beard Brothers.

Anul trecut Mimo a lansat prima sa carte de poezie ”Liniște în versuri”, iar în această toamnă a anunțat primul său spectacol. Se numește „Nimic de zis”, este un show de pantomimă și impromimație și va avea loc pe 3 noiembrie de la ora 19 în Casa de Cultură a Studenților.

Mimo Poetul promite un show extraordinar, cum nu a mai văzut Clujul, bazat pe improvizație, pantomimă și bună dispoziție, alături de invitați surpriză.

Mimo zice că show-ul este inspirat din momentele trăite alături de clujenii lui dragi și anunță multe surprize. În primul rând, spectacolul se anunță unul interactiv și bazat pe improvizație, de aceea spectatorii ar putea să se aștepte să urce chiar ei pe scenă la un moment dat.

Totul se va întâmpla sub clapele talentatului pianist Cadmiel Boțac, alături de care alți prieteni dragi și invitați surpriză vor apărea pe scenă. Bilete și detali aici.

Cash back pentru lectură și combustibil pentru The Beard Mobile

Dacă spectatorii vin la show cu o carte pe care o donează, primesc 10 lei înapoi din valoarea unui bilet achiziționat. Scopul acțiunii este să adune cât mai multe cărți pentru a amenaja biblioteca unei școli de la Muntele Rece.

Pentru prima dată în România, sistemul Cash Back va prinde un alt sens. Mimo Poetul susține și inițiativa The Beard Mobile, al Asociației Beard Brothers. Fiecare bilet achiziționat pentru spectacol înseamnă mai mult combustibil pentru primul taxi comunitar din țară!

Multe suprize vă așteaptă în data de 3 noiembrie, deoarece organizatorii, alături de parteneri și sponsori, au pregătit o tombolă specială, în care intră automat fiecare spectator al show-ului, care și-a cumpărat bilet. Premiile, care vor fi oferite publicului prin tragere la sorți.

Spectacolul ”Nimic de Zis” este organizat de Asociația Apartenența și Parametru Productions, alături de partenerii: Consiliul Județean Cluj, Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca, Casa de Cultură a Studenților, Beard Brothers, Bianco Milano, Laser Hunt, The Dungeon, Iulius Mall,  și mulți alți prieteni dragi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button