Jurnal de bord

Media Galaxy vine cu un nou concept de showroom în Cluj-Napoca

media-galaxy-cluj-showroom-polus-center

Dacă ați fost zilele trecute la Polus Center în zona intrării 1, ați remarcat probabil că magazinul Media Galaxy era închis pentru renovare. Cei care au fost curioși să tragă cu ochiul la ce se întîmpla în interior, au zărit probabil o mulțime de oameni ocupați cu amenajarea.

Și nici nu e de mirare, pentru că Media Galaxy a trecut printr-o reamenajare completă. E vorba de un nou concept de showroom pe care reprezentanții companiei vor să-l prezinte clujenilor. Discutăm de o investiție de 500.000 euro care are scopul de a oferi clienților o experiență nouă de cumpărare și posibilitatea de interacțiune cu produsele din magazin.

Reorganizarea magazinului a presupus, printre altele, extinderea zonelor de testare, reorganizarea produselor la raft și dezvoltarea de noi zone dedicate interacțiunii cu tehnologiaPrin acest upgrade Media Galaxy își propune să devina un loc de întîlnire pentru pasionații de inovație și tehnologie, dar și pentru cei mai puțin avizați în domeniu.

Știi senzația aceea pe care o ai cînd ești în magazin, ai o întrebare, dar nu găsești niciun consultant liber? Probabil că la ei nu va fi cazul, pentru că showroom-ul va dispune de 40 de specialiști care te pot ajuta cu informații și sfaturi legate de produsele din magazin.

Serviciile oferite în noul showroom vin în completarea serviciilor deja oferite de Media Galaxy. Printre acestea se numără serviciul de transport și instalare la domiciliu, rambursarea diferenței de preț în cazul în care după achiziție clientul găsește un preț mai mic în altă parte, posibilitatea de a comanda online produsul testat sau de a-l rezerva online și de a-l ridica în magazin.

Ultima opțiune am folosit-o și eu cînd mi-am cumpărat televizorul. Cu cîteva zile înainte de Campionatul European am găsit o ofertă interesantă pentru un Samsung UHD. Au mai găsit-o și alții așa că posibilitatea de a rezerva produsul online și de-a ridica în magazin a picat la fix.

Media Galaxy va oferi în continuare alternative pentru cei care doresc să plătească în rate prin intermediul soluțiilor de finanțare flexibile: creditul instant în magazin, creditul de consum online sau programe pentru cei care au carduri de credit.

Cu ocazia redeschiderii, magazinul din Cluj vine cu o serie de prețuri promoționale la sute de articole din toate categoriile. Redeschiderea oficială a magazinului a avut loc astăzi, 25 august la ora 10.00, iar promoțiile vor fi valabile în perioada 25 august – 15 septembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button