Jurnal de bord

Cu mama la concertul de Crăciun al lui Ștefan Bănică Jr.

Concertul lui Ștefan Bănică Jr. din preajma sărbătorilor de iarnă începe să devină pentru mine o tradiție. Cea mai longevivă serie de concerte din România vine în această lună în Cluj-Napoca pentru al treilea an consecutiv. Am fost la primele două, voi merge și la concertul de miercurea viitoare.

Evenimentul mă atrage din 3 motive. Unu – e un concert de Crăciun  în care poți să auzi și altceva în afara colindelor tradiționale cântate la majoritatea evenimentelor în această perioadă. Doi – e un concert la care poți să mergi cu toată familia.

Și trei – e un concert în care se cântă rock’n’roll – un gen muzical care mă încântă și care, efectiv, nu mă lasă să stau pe scaun. Drept dovadă, în anii precedenți am dansat de numa’ la concertele sale de Crăciun împreună cu majoritatea spectatorilor.

Deoarece spectacolul alternează piesele de iarnă și baladele cu momente de rock’n’roll pline de energie și de culoare. De aceea vi-l recomand cu drag, mai ales dacă sunteți în pană de idei legat de cadoul pe care vreți să-l oferiți celor dragi în preajma sărbătorilor.

Eu în acest an voi merge la concert cu mama. Am decis să profit de faptul că vine în vizită fix în ziua respectivă. Inițial voiam să-i fac o surpriză, dar am decis să scriu despre asta, pentru că așa sigur nu o să mai poată să dea înapoi 🙂

Concertul va avea lor miercuri, 19 decembrie, începând cu ora 19:30 la Sala Polivalentă. Din câte am văzut, mai sunt puține locuri libere. Dacă vă grăbiți, mai prindeți bilete la ofertă de 3+1 gratis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button