Jurnal de bord

LollyBoom – festivalul dedicat întregii familii

lollyboom-festival-cluj2016
Dacă ești părinte și vrei să-i faci un cadou copilului tău de 1 iunie, hai la Festivalul LollyBoom. Adu-i cu tine și pe bunici, pentru că LollyBoom promite activitați interesante pentru copiii sub 90 de ani 🙂

Anul trecut am dat și eu o raită pe acolo și, dintr-o vorbă în alta, m-am trezit țopăind în fața Casinoului, iar mai apoi desenînd căsuțe și nourași cu creta pe asfalt alături de copilași. Probabil o să rîndeți, dar a fost chiar interesant.

Ce înseamnă LollyBoom? Ne spun chiar organizatorii: ateliere de creație pentru copii, spectacole de teatru și de magie, concerte, evenimente de dans și de mișcare, cabaret, proiecții de film, perete de escalada, concursuri și o zona pentru labirint și aventura Park.

Focusul e îndreptat spre joacă și distracție, unde atelierele tematice îmbracă activități orientate către exerciții practice, pentru că învățarea activă și creativitatea sînt instrumente esențiale pentru dezvoltarea armonioasa a unui copil.

Și dacă veni vorba de ateliere, recomandare mea este să vă înscrieți la ele din timp, pentru că locurile sînt limitate și se dau ca pîinea caldă – click aici. În acest an LollyBoom aduce și biblioteca în parc unde va amenaja un loc cu hamace și cărți ce vor putea fi împrumutate de la Biblioteca Mobilă „Octavian Goga”.

De aceea vă îndemn să veniți cu toată familia în Parcul Central între 1 – 5 iunie și să participați la festival, mai ales că accesul este gratuit pentru toată lumea. Mai multe detalii găsiți pe site-ul LollyBoom și pe pagina lor de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button