Jurnal de bord

Linii telefonice gratuite în ucraineană, rusă și română pentru refugiații din Ucraina

Refugiații din Ucraina au la dispoziție două linii telefonice gratuite unde primesc informații în limbile ucraineană, rusă sau română

Începând de azi, FSP Global pune la dispoziția dezvoltatorilor platformei refugees.ro servicii de comunicare în limbile ucraineană, rusă și română. Persoanele care doresc informații sau au nevoie de asistență de orice natură, sunt îndemnați să apeleze numerele de telefon gratuite 0800 360 880, apelabil din România, și 0800 801 489, apelabil din Ucraina, de luni până duminică, în intervalul orar 8 – 18.

Aceste linii telefonice speciale pot fi apelate și de către cetățenii români care doresc să ofere ajutor sau asistență celor care ajung în țara noastră de pe teritoriul ucrainean. Cetățenii ucraineni sau cei ai altor state care au fost obligați să caute refugiu în România  sunt îndemnați să apeleze aceste numere de telefon pentru a solicita orice fel de informații care le sunt necesare pentru parcursul călătoriei lor. Fie că intenționează să rămână în România, fie că vor să-și continue călătoria către alte state.

0800 360 880 apelabil din România
0800 801 489 apelabil din Ucraina

De luni până duminică, în intervalul orar 8 – 18.

Ofertele de ajutor venite din partea cetățenilor români prin intermediul numărului gratuit vor fi implementate pe platforma refugees.ro, care este un agregator de urgență unde se centralizează sprijinul oferit de cetățenii români pentru refugiații din Ucraina. Sprijinul poate fi oferit prin diferite modalități: cazare, transport, distribuire de medicamente, alimente sau diferite alte provizii, servicii de traducere sau oferte de locuri de muncă.

FSP Global și GM LTD, se alătură, astfel, eforturilor întreprinse de societatea civilă și de numeroasele entități publice și private care sar în ajutorul miilor de refugiați din Ucraina, care doresc să scape de război și caută refugiu pe teritoriul României sau al altor state europene. GM LTD, unul dintre cei mai importanți parteneri ai FSP Global la nivel mondial, este un dezvoltator de jocuri pentru mobil cu sediul central în Los Angeles, California, și cu birouri în Cluj-Napoca, Malta și alte locații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button