Jurnal de bord

În viața oricărui bărbat vine un moment în care trebuie să poarte sacou

E unul dintre adevărurile simple ale vieții: pământul se rotește în jurul soarelui, timpul e relativ, iar în viața oricărui bărbat vine un moment în care trebuie să se îmbrace mai elegant și să fie atent la ținuta pe care o are. Nu poți să porți la nesfârșit tricouri, hanorace și pulovere oricât de mult ți-ar plăcea.

La un moment dat tot trebuie să mergi la o nuntă sau la un interviu de angajare, să ieși cu iubita la teatru sau să mergi să-i cunoști părinții. Iar o ținută elegantă și bine aleasă poate face minuni, mai ales când vine vorba de prima impresie. Așa că sacourile n-ar trebui să-ți lipsească din garderobă.

Fie că ești antreprenor sau ai un dress code impus la locul de muncă, fie că o faci pentru un eveniment sau pur și simplu vrei să arăți bine, vine un moment în care e important să știi cum să alegi o ținută elegantă sau smart casual. Și cu cât accepți acest lucru mai devreme, cu atât mai bine.

Și dacă tot a venit vorba despre sacouri de bărbați și geci de bărbați elegante, de ce să nu optezi pentru ceva de calitate produs în România? Recomandarea mea este să arunci un ochi pe site-ul celor de la Antonio Gatti care tocmai au lansat o colecție nouă de sacouri pentru bărbați.

Sunt sacouri și geci de bărbați realizate cu stofe și țesături importate din Italia, cu croi slim fit și o calitate bună a manoperei – toate realizate la noi în țară și vândute la prețuri accesibile pentru români. Vă invit să-i descoperiți pe antoniogatti.ro. Eu mi-am luat iarna trecută un palton de la ei și mă bucur de alegere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button