Jurnal de bord

Hai să transformăm pașii în fapte bune la Walking Month

În acest an am decis să intru în rândul oamenilor care își transformă pașii în fapte bune. M-am înscris în campania Walking Month organizată de Betfair România în colaborare cu bărboșii din Asociația Beard Brothers.

Ce este Walking Month?

Walking Month este un concurs caritabil care promovează un stil de viață activ și sănătos. Practic campania este un prilej de a face fapte bune mergând pe jos. În acest an concursul a ajuns la a treia ediție. Anul trecut au fost 1440 participanți ce au făcut cumulat 480.057.075 pași (mai mult decât distanța Pământ – Lună).

Care este scopul concursului?

Scopul din acest an este de a colecta bani pentru BeardMobil – primul taxi comunitar din Cluj-Napoca care deservește deja, în regim gratuit, persoanele cu dizabilități și anumite cazuri sociale. O parte din bani vor fi folosiți pentru a cumpăra echipamente pentru transportarea persoanelor cu dizabilități motorii.

Am încredere în oamenii de la Beard Brothers și sunt sigur că vor folosi chibzuit banii donați în cadrul Walking Month. Ca să vă faceți o idee, intrați pe site-ul lor și uitați-vă ce campanii faine au implementat până acum. Jos pălăria !

Cum funcționează?

Te înscrii și formezi o echipă de 4 persoane, iar după aceea concurezi cu ceilalți participanți la numărul de pași făcuți timp de 1 lună. La înscriere faci o donație în funcție de pachetul ales și primești o brățară inteligentă care îți va contoriza pașii (la final păstrezi brățara).

Poți folosi și brățara ta în cazul în care ai deja una. Eu aveam de gând să-mi cumpăr oricum un Xiaomi Mi Band 2, așa că am decis să împușc doi iepuri dintr-un foc: mi-am luat brățară și am făcut o donație în același timp.

Dacă îți place să faci mișcare și să ajuți comunitatea din care faci parte, această campanie este cu siguranță pentru tine. Înscrierile sunt deschise până la 7 septembrie, iar concursul se va desfășura în perioada 10 septembrie – 11 octombrie. Mai multe detalii pe site și pe pagina de Facebook.

P.S. În septembrie se anunță cod galben de proteste în stradă din cauza măsurilor propuse de guvernații noștri. Așa că se arată oportunități de făcut mulți pași în săptămânile viitoare. Asta ca să găsim măcar un bine în tot răul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button