Jurnal de bord

Foamea de după protest

Aseară de la 6 seara am reluat seria de plimbări duminicale împreună cu încă vreo 9000 de clujeni. 12000 de pași – cam atât am făcut la marșul de protest. Poate a fost de vină plimbarea sau poate luna aceea neobișnuit de mare și de frumoasă.

Cert este că pe la 9 a dat în mine o foame de eram în stare să-l mănânc și pe Dragnea dacă-mi ieșea în cale. Și cu această ocazie am meditat scurt, foarte scurt (vreo 10 secunde așa) la întrebarea: ce-a fost mai întâi, foamea sau protestul?

După care am ochit pe traseu un magazin mai măricel, am ieșit rapid din mulțime și am intrat în Lidl. Mai erau vreo 15 minute până la închidere, așa că m-am mișcat cu pas alergător spre raionul de ouă și lactate unde speram să găsesc ouă de găină pentru conopida pane ce aștepta să fie gătită acasă.

Mi-am adus aminte în treacăt cum am cumpărat ouă fierte în Barcelona tot așa, cu vreo 15 minute înainte să se închidă magazinul. Se pare că nu mă învăț minte. M-am sucit, m-am învârtit, ouă n-am găsit. Așa că am întrebat o doamnă ce părea de-a casei, adică de-a supermarketului. În fine, ați înțeles.

Eu: Spuneți-mi, vă rog, aveți ouă de găină?

Doamna: (măsurându-mă pe sub ochelari) Nu avem. Nu au venit azi!

Dacă nu au venit, nu au venit. Ce poți să faci?! Am continuat căutările. În drum spre casă mi-a ieșit în cale un ABC pe la care „veniseră”. Ah, ce bucurie! Ce pot să vă zic e că mâncarea a fost foarte gustoasă aseară, iar somnul strâns. De aceea am și o recomandare.

Dacă aveți probleme cu somnul sau cu pofta de mâncare, ieșiți duminică la proteste.

Sursă foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button