Jurnal de bord

FC Universitatea Cluj sărbătorește 100 ani printr-un meci de gală cu PAOK Salonic

Unul dintre cele mai vechi simboluri ale Clujului, echipa de fotbal Universitatea Cluj, sărbătorește în acest an centenarul. Organizatorii festivalului Sports Festival le propun clujenilor să aniverseze acest eveniment print-un meci de gală.

În 12 iulie, Universitatea Cluj va întâlni campioana Greciei PAOK Salonic, la cea de-a 100-a aniversare a clubului „Șepcilor Roșii”. Partida va avea loc pe Cluj Arena unde fanii “U” Cluj sunt așteptați pentru a marca împreună acest moment istoric.

Înainte de meci, pe platoul din fața Cluj Arena, într-un spațiu special amenajat, va avea loc un concurs de street ball. Înscrierea este gratuită. În plus, fiecare participant la competiție primește 1 bilet cadou la meciul de la ora 21.00 Universitatea Cluj-PAOK Salonic, plus alte surprize.

Partida aniversară va începe cu câteva momente artistice. În deschiderea meciului spectatorii vor putea urmări prima coregrafie în care se vor sincroniza o trupă de percuție, o galerie de fotbal cu peste 3.000 de suporteri și un DJ, toți coordonați de un dirijor de muzică clasică. Apoi în teren vor intra toboșarii renumitei formații Barbarossa care vor ține ritmul pe cântecele Universității.

Intrarea în teren a jucătorilor se va face pe muzica fanfarei militare a Divizei 4 Infanterie Gemina care va intona și imnurile naționale ale României și Greciei. După prima repriză, este așteptat un alt moment inedit, un show de lasere și lumini.

Biletele sunt diponibile pe entertix.ro și costă între 20 și 75 de lei.

P.S. PAOK Salonic a câștigat anul acesta campionatul în Grecia după o așteptare de 34 de ani. Este a doua echipă din istoria fotbalului grecesc care reușește să finalizeze campionatul fără nicio înfrângere. Antrenorul care a condus echipa spre acest succes a fost Răzvan Lucescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button