Jurnal de bord

Două reci și una caldă

1. Primăria Baia Mare nu a catadicsit să se alăture campaniei Ziua Pămîntului. Lumina pe străzi a rămas aprinsă în tot orașul. S-au stins doar felinarele de la cîteva clădiri publice. Dacă tot se scumpește curentul, de ce să fim solidari cu o campanie a cărei scop este promovarea unei atitudini sustenabile față de resurse?!

2. România a jucat execrabil în fața unei echipe a Bosniei care era de bătut, dar care a jucat fotbal, spre deosebire de noi. Nu am fost în stare să scoatem nici măcar un egal. Nu cred că a mai fost vreodată atîta lehamite și dezamăgire în rîndul suporterilor echipei naționale.

3. Echipa de volei masculin CS Știința Explorări Baia Mare s-a calificat în semifinală în urma meciurilor play-off disputate contra echipei din Dej. Deși au fost învinși în primul meci de acasă, băimărenii au smuls victoria la Dej, iar ieri au cîștigat fără drept de apel (scor 3-0) în sala sporturilor din Baia Mare în fața unui public destul de numeros și de entuziast. Bravo băieți! Sîntem în primele patru echipe de volei masculin din țară!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button