Doi trăncălăi și un cover

După succesul extraordinar al super-mega [înserează superlativ aici] piesei pe care v-am prezentat-o cu două săptămîni în urmă și a numărului mare de aprecieri primite atît din țară, cît și din străinătate, am decis că a venit vremea să mai postez pe blog încă o înregistrare.

Sper că v-ați dat seamă că glumesc 🙂 Cîtecelul pe care l-am înregistrat cu Andrei a strîns vreo cîteva sute de vizualizări, iar aprecierile s-au rezumat la cîțiva prieteni care au zis ”bineee bulaaan!” și ”ia-l-ai pe Andrei cu zongora” sau ”cînd cîntăm și noi la un foc de tabără?”

Nu ne-am descurajat însă, pentru că știm că lucrurile mari se fac cu pași mari. Ăăă… de fapt invers, lucrurile mici se fac cu pași mici. Of, m-am încurcat! În fine, cred că ați înțeles ce-am vrut să zic așa că vă las să ascultați piesa cu riscul de a mă face cu totul de rîs.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •   

9 Comments

 1. La cerereile insistente ale fanilor, a sosit si urmarea. Pe cand LP-ul???

 2. Ești fanul meu, cum ar spune concurenții de la Românii au Talent :). Piesa cealaltă am ascultat-o de-o grămadă de ori.

 3. ATAAAT! 😛

 4. Prefericitul Meloman |

  Da’ ala mare de respira greu nu scoate sunete si pe gura?

 5. Robert, pînă la LP mai e cale lungă. Pînă una-alta o să încerc să pun cîte o piesă la 1-2 saptămîni 🙂

 6. Cristina, mă bucur 🙂 Să știi că ce am cîntat noi e doar un fragment din piesă. Poate ne apucăm să o înregistrăm pe toată 🙂

 7. Scoate și nu numai pe gură… din păcate. La următoarea piesă poate îi auzim și talentul vocalicesc 🙂

 8. Așteptăm cu nerăbdare 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *