Cutia cu muzichii

Revelion 2019: focuri de artificii Cluj vs București

A trecut și revelionul, iată-te ajunși cu bine în 2019. Și cum nici un revelion nu poate trece fără focuri de artificii, în acest an am observat un lucru interesant legat de muzica folosită de autorități ca fundal pentru spectacolul de artificii dintre ani.

București: Destiny’s Child – Survivor

Ce-am putea înțelege: dacă vrei să reușești în București, trebuie să fii un luptător, un survivor. Mai ales cu un primar care investește în catedrale, statui și concerte în loc de infrastructură. Dacă vrei să supraviețuiești cu Firea, trebuie să fii tare de fire.

Cluj-Napoca: Game of Thrones soundtrack

Ce-am putea înțelege: primarul din Cluj e mic la stat, dar destul de cool și popular. Așa de popular încât a făcut revelionul alături de supuși, în stradă. Nu o să vedeți așa ceva în capitală prea curând. Având în vedere fundalul sonor, putem să-i spunem King in the North (regele din Nord) 😀

Las mai jos înregistrarea spectacolului de artificii din Cluj-Napoca, muzica începe pe la minutul 3 cu The Rains of Castamere și apoi trece la tema principală din serial. La tine în oraș ce fundal sonor au folosit autoritățile?

Sursă foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button