Cutia cu muzichii

Primul meu concert transmis live pe Facebook

Mi-am făcut chiar și un poster pentru eveniment 😀

Săptămâna aceasta am făcut pentru prima dată un concert live pe Facebook. Evenimentul a fost o premieră din 2 motive. Primul – nu mai făcusem niciodată concerte în direct pe internet și nici nu prea aveam experiență cu live-urile pe Facebook.

Al doilea – nu mai făcusem un concert în fața unei audiențe de ani buni (așa de mulți încât a trebuit să răscolesc serios prin amintiri ca să-mi dau seama care fusese ultima mea reprezentație cu public). După un live scurt pe care l-am ținut duminică ca să testez funcționalitatea, a urmat evenimentul propriu zis.

Miercuri, 29 aprilie, ora 20:00. Ironia sorții face că, în dimineața acelei zile, mi-a apărut o amintire pe Facebook despre un concert susținut pe 29 aprilie 2015 în localul Le Parisien din Cluj-Napoca. Ce coincidență interesantă! Aceeași zi, aproape aceeași oră, la distanță de 5 ani.

Ideea concertului pe internet mi-a venit privind live-urile altor artiști. Aveam nevoie de o provocare care să mă scoată din zona de confort și din moleșeala de carantină. Prin urmare, în a 8 săptămână de izolare forțată la domiciliu am făcut-o și pe asta. Înregistrarea e mai jos.

Ok, concert e un termen un pic prea pretențios pentru ceea ce am făcut eu miercuri. N-am găsit altul mai bun, așa că am folosit ce-am avut 😊 Lucrurile au decurs destul de bine în pofida faptului că am avut emoții. Iată cum a arătat live-ul pe o parte și cealaltă a ecranului. Vă mulțumesc tuturor pentru aprecieri și pentru susținere.

Așa s-a văzut primul meu concert live pe Facebook pe o parte și celalaltă a ecranului

P.S. Îmi cer scuze pentru fâșâitul enervant din fundal. Am aflat despre problemă abia la finalul concertului. Încerc să-mi dau seama care e cauza și s-o remediez. Până atunci, să ne auzim doar de bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button