Cutia cu muzichii

Rock, folclor și pop simfonic la Cluj Symphony Experience 2024

Subcarpați, Holograf, Lupii lui Calancea și Bosquito pe ritmuri simfonice la Cluj Symphony Experience 2024

Muzica clasică își dă mâna cu rock-ul, folclorul și cu ritmurile pop la o nouă ediție Cluj Symphony Experience. Organizatorii festivalului au anunțat primele formații care vor face atmosferă timp de trei zile în cadrul evenimentului care va avea loc în 4-6 octombrie în Parcul Etnografic din Cluj.

E vorba despre Subcarpați, Holograf, Lupii lui Calancea & Surorile Osoianu, Bosquito, Hara, Deliric & Silent Strike & Muse Orchestra. Fiecare formație va fi acompaniată de muzicienii Filarmonicii de Stat Transilvania, în cadrul unor concerte extraordinare.

„Când am pornit acest proiect am vrut să aducem muzica simfonică mai aproape de noi. Reușim să facem asta cu ajutorul unor trupe extrem de apreciate azi, care abordează genuri diferite. Noi vă invităm să le descoperiți de data aceasta puțin altfel.

Invitația noastră e să vă lăsați purtați de magia muzicii și să experimentați acorduri care vă vor ajunge până la suflet cu Filarmonica de Stat Transilvania și trupele invitate. Vom avea multe momente pline de emoție, de neuitat!”, spune Flavius Buzilă, solistul trupei Hara, organizator al festivalului Cluj Symphony Experience.

O experiență senzorială completă

Cluj Symphony Experience 2024 este un festival despre experiențe și conexiuni autentice. În natură, pe iarbă alături de prieteni, participanții pășesc într-un univers muzical fără limite. Pentru câteva zile, genurile muzicale se împrietenesc și ne invită la dans și conectare cu natura.

Festivalul propune o nouă experiență muzicală și senzorială, o simfonie de emoții și sunete, în frumosul Parc Etnografic din Cluj. Programul va cuprinde activități inedite și concerte, jocuri, workshopuri, Copacul Vieții, o șezătoare muzicală, Fântâna Dorințelor, magie și alte surprize.

Copiii cu vârsta până la 14 ani inclusiv beneficiază de intrare gratuită dacă sunt însoțiți de un adult. În plus, e permis accesul cu animale de companie.

Abonamentele și biletele la Cluj Symphony Experience sunt la preț early bird și disponibile pe platforma Extasy.

Evenimentul va avea loc în perioada 4-6 octombrie, mai multe detalii pe pagina evenimentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button