Jurnal de bord

Despre starea interioara și succesul personal

succes-personal-stare-interioara-maramures-business-club

Te-ai întrebat vreodată care e legătura dintre starea ta interioară și realizările pe care le ai? De ce unii reușesc să aibă parte de viața pe care și-o doresc în timp ce alții rămîn împotmoliți în probleme? Eu m-am întrebat de multe ori și am ajuns să am mai multe întrebări decît răspunsuri.

Totuși sînt cîteva lucruri pe care le-am învățat de-a lungul timpului. M-am convins că gîndirea pozitivă funcționează, că starea interioară determină alegerile pe care le facem și felul în care ne raportăm la tot ce ni se întîmplă.

Am realizat că atitudinea e foarte importantă în orice domeniu și că o atitudine corectă poate face de multe ori diferența între un eșec și o reușită. Nu mă înțelegeți greșit, sînt un novice în domeniul dezvoltării personale, dar sînt dispus să învăț.

De aceea joi voi merge la un curs demonstrativ despre Starea interioară și Succesul personal prezentat de către Cristina Varo, coach și trainer în relații interumane, colaborator al Institutului Kutschera din Austria.

Cursul va avea loc în cadrul întîlnirii organizate de Maramureș Business Club joi, 3 octombrie la Hotel Diafan începînd cu ora 18:00. Click aici pentru înscriere și mai multe informații despre eveniment.

4 Comments

  1. Eu nu inteleg ce te invata oamenii astia, sau mai bine spus de ce ai pierde vremea sa ii asculti?
    Cine sunt ei? De unde au secretul vietii? Si de ce ar vrea sa il imparta?
    E ca si cum ai merge la unul si i-am zice: „Ba, tu esti om. Acum da-mi bani ca ti-am zis”
    No zi si tu.

  2. Cine sînt oamenii aceștia? De obicei sînt niște persoane care au studiat un anumit domeniu, au realizat/descoperit anumite lucruri și au decis să le împărtășească cu cei din jur.

    Să asculți un om mai deștept sau mai inițiat ca tine nu e niciodată o pierdere de vreme, părerea mea.

    Îmi place să mă întîlnesc cu oameni cu inițiativă pentru că aceștia au o energie aparte care inspiră, care îți dă încredere că poți realiza orice îți propui.

    Sper că ți-am răspuns la întrebări, Ghiță 🙂

  3. Ei zic ca practica e mama invataturii.. degeaba asculti si inveti teoretic.. lucrurile trebuie traite pe propri piele ca sa inveti cu adevarat ceva…

  4. De acord, Adriana. Se spune însă că înțelepții învață din greșelile altora, deștepții din greșelile proprii, iar proștii – niciodată.

    Ce mi-ar plăcea să pot face parte din prima categorie 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button