Jurnal de bord

Despre chirii, saltele și alte cele

saltele-suprapuse

Luna trecută am umblat ca apucatul să caut chirie. Am scris saptămîna trecută cîteva concluzii, dar nu v-am zis nimic legat de criteriile de căutare. Așadar pe lîngă locație, aspect și dotări, un lucru esențial la care mă uitam era mobilierul…

… mai ales patul. Motivul este simplu: din 24 ore cît are ziua, cam 8 le petreci culcat. Asta înseamnă că o treime din viață stai în pat (ca să pun lucrurile în perspectivă). Prin urmare degeaba locuiești în centrul orașului într-un apartament frumoas, dacă dormi pe o canapea cu arcurile pușcate.

Decît să ții banii la saltea, mai bine îi investești într-o saltea bună dintr-un magazin specializat (gen Salterra). Altfel riști să pățești ca prietenii mei care și-au luat o saltea nouă din Kaufland după care au dormit o săptămînă pe canapea.

Și cînd zic o saltea bună mă refer la o una confortabilă și sănătoasă: o saltea cu arcuri de calitate, una din spumă sau o saltea memory pentru cei uituci din fire 🙂 Ce bine ar fi ca vecinii mei să citească acest articol și să-și ia odată un pat decent.

Nu de alta, dar cînd îi apucă iubirea, zici că mută mobila prin casă. Apropo, voi pe ce tip de pat/saltea dormiți? Ce-mi puteți recomanda?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button