Jurnal de bord

Cum să apari pe panoul bloggerilor în holul primăriei din Cluj

clujblogmeet-20iunDacă cineva mi-ar fi spus acum 1 an că în vara lui 2015 voi apărea pe panoul bloggerilor din Cluj, aș fi zis: uite încă un motiv să mă mut în capitala Arghealului. Lucru pe care l-am făcut, bîneînțeles, așa cum vă povesteam aici și aici.

Au trecut 8 luni de atunci, 8 luni pline de evenimente frumoase în care am cunoscut oameni interesanți. Online-ul din Cluj m-a primit cu brațele deschise, lucru pentru care sînt tare recunoscător.

Luna aceasta e pe cale să se întîmple trebușoara despre care vă ziceam mai sus. Totul a început la inițiativa lui Radu în 2011 la care primăria a zis ”no, bine”. Așa a apărut panoul bloggerilor din Cluj.

A trecut timpul, unii au venit, alții au plecat. Unii s-au lăsat de blogging, alții s-au apucat. Lista însă a rămas aceeași. Motiv pentru care facem acum strigarea pentru panoul bloggerilor clujeni v2.0

Așadar, dacă ești blogger activ sau persoană implicată în online-ul clujean, nu sta deoparte. Hai să ne întîlnim și să ne re/cunoaștem. Sâmbătă, 20 iunie, ora 19.00 ne dăm întâlnire la noul Orange Shop (Bd. 21 Decembrie 1989 Nr. 23-25).

Locurile sunt limitate, participarea la eveniment necesită înscriere și confirmare. Pentru aceasta completează formularul de mai jos. Ne vedem la #ClujBlogMeet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button