Jurnal de bord

Cum mi-am recuperat banii de la CTP Cluj

Săptămâna trecută am încercat să cumpăr bilete de autobuz de la una din tonetele din oraș. Am introdus 10 lei, dar nu am primit nici bilete, nici chitanță. Așa că am decis să fac un experiment și să văd cum tratează cei de la Compania de Transport Public genul acesta de situații.

Am sunat la numărul de telefon care apare pe site-ul ctpcj.ro Mi-a răspuns un domn amabil care mi-a explicat că aveam 2 posibilități pentru a-mi recupera banii: să aștept echipa tehnică în stația de autobuz cu toneta defectă sau să depun o reclamație pe site.

Am ales opțiunea a doua și am completat formularul pe pagina de contact. Termenul legal pentru soluționarea reclamațiilor este de 10 zile. După o săptămână am primit răspuns pe email în care eram rugat să mă prezint la sediul de pe bulevardul 21 decembrie 1989 ca să-mi recuperez banii.

Lucru pe care l-am și făcut. Angajații de la CTP au fost foarte amabili și deschiși, lucru pentru care îi felicit. Vă spun sincer: m-am bucurat mai mult de atitudinea lor, decât de cei 10 lei pe care i-am recuperat. Așa că experimentul meu a avut un final pozitiv. Dacă nimeriți și voi în aceeași situație, apelați cu încredere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button