Jurnal de bord

Cum am fost vedetă pentru un weekend

vipUite că a trecut și mult așteptatul weekend prelungit. Nu știu ce a însemnat el pentru voi, dar pentru mine trecerea de la luna noiembrie la decembrie aduce de obicei o căruță de evenimente. Primul pe listă este sfîntul Andrei dătător de zi liberă.

Nici nu apuc să răsuflu bine că vine ziua României de care e musai să fii mîndru, altfel ești un hater de țară ce arborează steaguri negre în loc de trei culori cunosc pe lume. Și ca să vă demonstrez că eu nu-s din ăla, imediat după ziua națională urmează ziua mea proprie și personală.

Ei bine, în acest an pe listă s-au mai adăugat și alegerile din țara mea mumă, Rep. Moldova, despre care am scris aici și aici. Și ca tabloul să fie complet, tot pentru weekend-ul acesta am avut în plan și un city break la Praga, iar la întoarcere un concert de zile mari al trupei Byron.

Le-am bifat pe toate. A fost greu, dar am reușit. Ce vroiam să vă zic însă e faptul că în cele 3 zile mi-ați înroșit contul de Facebook, telefonul și emailul cu felicitări și urări de bine lucru pentru care vă foarte mulțumesc din fundul suflețelului meu de basarabean ardelenizat.

M-ați făcut să mă simt ca o vedetă. Zilele libere au trecut însă și a trebuit să revin cu picioarele pe pămînt, adică să redevin omul alb ce scrie pe blog și mai bagă din cînd în cînd cîte o cîntare la chitară. Dacă vă face cu ochiul peisajul vă invit să mă urmăriți în continuare.

Vă garantez că nu o să vă plictisiți!

Sursă foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button