Jurnal de bord

Conferință despre lifestyle și business pentru tătici și mămici cu pici

Pe 2 noiembrie merg la Lifestyle Business Conference să cunosc și să discut cu oameni interesanți și profesioniști care cred ca lucrurile se pot face și altfel în România. M-am uitat peste lista de speakeri și mi se pare că aceasta e un eveniment după care chiar o să rămân cu ceva.

Despre unii din ei am scris deja, pe alții abia aștept să-i cunosc. Și dacă îmi citiți blogul, v-ați convins că eu scriu doar despre oameni autentici care fac lucruri faine, care educă, inspiră și produc schimbări pozitive în comunitățile din care fac parte.

Gândește global

Partea cea mai inedită a conferinței este panelul de discuții despre știință la care sunt invitați 3 specialiști: unul in fizică, unul în mecanica orbitală și unul în microbiologie.  Acești oamenii luptă pentru popularizarea științei și merită ascultați.

Dacă tânjești după o dezbatere faină, te îndemn să vii. Eu am făcut un interviu cu Cristian Presură (fizician, cercetător, inventator) și am rămas impresionat de felul în care vorbește el despre știință și cum știe să te atragă în lumea sa. De atunci îi urmăresc canalul de YouTube și abia aștept să-i văd prezentarea.

Muncește cu pasiune

O secțiune a conferinței dedicată tinerilor, în special părinților, care își doresc mai multă flexibilitate a programului, pentru a se putea dedica proiectelor dragi sufletelor lor. Este o secțiune la care poți cunoaște 4 românce care au îmbrățișat acest model și își trăiesc visul, alături de familiile lor.

Sunt femei care schimbă reguli și își trăiesc visul muncind cu drag într-un business pe care l-au creat din pasiune, fie că e vorba de ciclism, yachting sau educație. Iar mesajul pe care vor să ni-l transmită este destul de clar: „se poate și în România!”

Bucură-te de viață

A treia temă majoră a conferinței va fi despre sănătate, nutriție și mișcare. Într-o lume din ce în ce mai dinamică și mai pragmatică, modul în care ne alimentăm va fi din ce în ce mai important. Sedentarismul și lipsa mișcării sunt din ce în ce mai des întâlnite la români. Despre cum să evităm un mod de viață nesănătos ne vor vorbi un sportiv profesionist și un nutriționist.

3 workshop-uri practice

Pe lângă aceste prezentări, conferința va avea și 3 workshop-uri practice la care poți aduce în discuție proiectul acela la care te gândești, să ceri și să oferi feedback despre alte proiecte și să șlefuiești împreună cu participanții ideea ta de business. Din experiență proprie vă pot confirma că în cadrul unor astfel de discuții se nasc deseori idei și concepte foarte interesante.

Cam astea sunt ideile principale. Te invit să descoperi mai multe detalii despre organizatori și speakeri pe lifestyle-business-conferences.com sau pe evenimentul de Facebook al conferinței. Evenimentul este potrivit și pentru copii care vor avea o zi plină de activități într-o sală alăturată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button