Jurnal de bord

Cum a fost concertul Imagine Dragons la UNTOLD festival 2023

Impresii la cald despre unul din cele mai bune concerte din ultimii ani

Foto de Alin Pandaru

Imagine this: Imagine Dragons pentru prima dată în România cu un concert în Cluj-Napoca la UNTOLD festival 2023! Pentru mine, și cred că pentru mulți alții, a fost evenimentul principal al festivalului și cel mai așteptat concert din acest an.

Organizatorii au anunțat că în ziua a doua de festival peste 115.000 fani au trecut pragul festivalului. Ceea ce reprezintă un record absolut. Cred că s-a depășit un record de audiență și pe stadionul Cluj Arena. Zona de jos a fost plină, tribunele au fost pline, în unele zone s-a stat chiar și pe scările de acces.

„Suntem pentru prima dată în România, mulțumim foarte mult. Vă vom da tot ce avem în seara asta pe scenă. Vă iubim, vă mulțumim că sunteți aici”, a spus Dan Reynolds, solistul trupei, la începutul concertului.

A fost un concert în care totul a fost la superlativ: sonorizarea, decorul, jocul de lumini, efectele speciale. Timp de o oră și jumătate trupa americană a prezentat un recital-spectacol în stilul lor caracteristic: sincer, autentic, emoționant, profund, încântător.

Imagine Dragons au cântat la Cluj toate hiturile lor, de cele mai multe ori însoțiți de fanii din public. „Radioactive”, „Demons”, „Enemy”, „Thunder”, „Bad Liar”,  „Believer”, „Whatever It Takes”, „Bones”, „Natural”, „Follow You” sau „Walking The Wire”, fiecare piesă a adus oamenii împreună.

la un moment dat în concert Dan i-a dedicat o piesă unui copil de 10 ani care se bucura de concert în primele rânduri. Mesajul lui în linii mari a fost următorul: „Poți să fii tot ceea ce visezi! Poți să ajungi unde vrei – aici pe scena, sau în spațiu! Continuă să crezi! Nu renunța la vise!” După care a cântat piesa „Whatever it takes”.

A fost unul din cele mai bune concerte din cele opt ediții de Untold festival, și, cu sigură, unul din cele mai bune pe care le-am văzut în ultimii ani. Impresionat de energia publicului, Dan Reynolds a spus că speră ca „acesta să fie primul din multele show-uri de aici”. Așa sperăm și noi…

Dan Reynolds a încheiat concertul cu o declarație emoționantă: „În această seară am primit doar dragoste din partea voastră. Vă mulțumim pentru călătorie!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button