Jurnal de bord

Colectează și Blogal Initiative te promovează

ai colectat, ai cistigat

Vă mai amintiți de campania colecteazaselectiv.ro ? Am scris despre ea aici la sfîrșitul lunii trecute. E vorba despre acțiunea ”Ai colectat, ai cîștigat!” organizată de EcoRom. Mecanismul e cît se poate de simplu.

Te prezinți la punctele de colectare cu cel puțin 10 deșeuri de ambalaje, primești un tichet răzuibil care îți poate aduce premii pe loc sau un cod ce trebuie introdus pe site-ul colecteazaselectiv.ro

E foarte important să introduci codul respectiv pe site pentru că el va participa la o tombolă cu premii printre care și un Ford Ka, ca să nu mai zic că asftel arăţi că faci parte din grupul celor care aleg să colecteze selectiv.

Dacă ai un blog, scrie o postare în care îţi îndemni cititorii să participe la această acțiune şi poţi cîștiga o campanie de promovare a blogului propriu prin Blogal Initiative.

Dacă eşti în pană de idei legat de postare, te poţi inspira din acest articol sau din următorul pe care îl voi posta mîiine pe aceeaşi temă. Așadar, spor la scris și la colectat! Să ne auzim de bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button