Cutia cu muzichii

Vine Crăciunul: pe 20 decembrie cântă Ștefan Bănică în Cluj-Napoca

Anul trecut am fost prima dată la un concert de Crăciun al lui Ștefan Bănică Jr. A avut loc în Cluj-Napoca și m-a impresionat. După părerea mea a fost un spectacol complet. Întotdeauna mi-au plăcut concertele concept care combină muzica și teatrul.

E una să cânți pe scenă, și cu totul alta să ai un scenariu: să alternezi muzica și proiecțiile video cu momente de monolog, dans și improvizație. Asta am văzut anul trecut la concertul lui Bănică. Și am înțeles de ce show-urile sale de Crăciun au succes de 16 ani și reprezintă cea mai longevivă producție artistică din România.

În acest an artistul va reveni în Cluj pentru un concert de Crăciun ce va avea lor pe 20 decembrie la Sala Polivalentă începând cu ora 19:30. Va fi un spectacol ce va avea de toate: muzică live, proiecții de lumini, mulți artiști invitați, balet și coregrafie.

Artistul a promis să interpreteze cele mai cunoscute cântece de Crăciun ale sale, dar și melodii de pe albumul „Picat din Lună” care a fost lansat recent. Biletele la categoriile VI (50 lei) și V (75 lei) au fost deja vândute.

Mai sunt în jur de 500 bilete cu prețuri cuprinse între 100 şi 300 de Ron ce pot fi achiziționate online pe myticket.ro sau la punctele de vânzare din Iulius Mall, Cora, Sala Polivalentă, Inmedio, Germanos sau Poșta Română.

Mai multe informații și noutăți despre eveniment găsiți pe pagina de Facebook a evenimentului. Ne vedem miercurea viitoare la concert.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button