Cutia cu muzichii

Cluj-Napoca still got the blues…

Clujul nu înseamnă doar muzică electronică. Deși în ultimii ani a devenit cunoscut mai ales prin festivalurile ce promovează acest gen, capitala Ardealului se poate mîndri cu evenimente ce acoperă o paletă largă de stiluri muzicale.

Avem jazz și muzică retro, avem rock și muzică populară, avem folk, operă și muzică simfonică. Deci ai de unde alege. Acest început de octombrie este dedicat muzicii blues datorită festivalului Cluj Blues Fest care ajunge la a 3-a ediție.

cluj-blues-fest2016-program

Primul meu contact cu blues-ul a avut loc în gimnaziu cînd l-am descoperit pe Gary Moore și celebra sa piesă Still Got the Blues și de atunci am rămas cu o admirație deosebită pentru armoniile pe care le reușesc cîntăreții de blues și pentru solo-urile pe care le improvizează cu atîta ușurință.

Așa că joi și vineri voi merge la Cluj Blues Fest pentru mă bucura de 2 seri de muzică live în care vor urca pe scenă 5 nume ale bluesului național și internațional care promit să aducă pe scena un blues autentic combinat cu influențe exotice, ritmuri de funk, soul, jazz, rock și chiar gospel.

Se anunță o adevărată feerie a sunetului 🙂 Biletele pot fi cumpărate de pe biletmaster.ro, la Agenția Wens (str. Eroilor, nr.10) și la Casa de bilete a Teatrului Național. Mai multe informații găsiți pe pagina și evenimentul de pe Facebook. Pînă joi vă las în compania lui Florin Giuglea și a chitării sale.

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button