Cutia cu muzichii

Cel mai rock spot electoral ever

politician între rockeri şi un rocker între politicieniPolitician între rockeri şi un rocker între politicieni – probabil că astfel poate fi descris Jędrzej Wijas – membru al partidului de stînga din Polonia. Sincer nu ştiu pentru ce candidează, dar clipul lui e cel mai original spot electoral pe care l-am văzut vreodată.

Înainte să se avînte în campanii şi promisiuni, politicienii fac de obicei studii amănunţite şi îşi stabilesc strategiile în funcţie de rezultatele acestora. Jędrzej Wijas a aflat că o mare parte din persoanele cu drept de vot din oraşul în care candidează preferă muzica rock. De aceea a filmat cel mai rock clip electoral care s-a făcut vreodată

Ce răcneşte el în piesă poate fi tradus aproximativ aşa: să terminăm cu vorbăraia inutilă, să punem capăt războaielor fără rost. Vă propun e o conducere pe termen lung, libertate şi o viaţă demnă. Votează chibzuit!

Sincer, dacă ar candida în România, l-aş vota măcar pentru curaj şi iniţiativă. Pe de altă parte, dacă politicienii noştri i-ar urma exemplul, probabil că 70% din clipurile electorale din România ar fi behăite de Florin Salam, Adrian Copilu Minune şi Adi de la Vîlcea.

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button