Cel mai rock spot electoral ever

politician între rockeri şi un rocker între politicieniPolitician între rockeri şi un rocker între politicieni – probabil că astfel poate fi descris Jędrzej Wijas – membru al partidului de stînga din Polonia. Sincer nu ştiu pentru ce candidează, dar clipul lui e cel mai original spot electoral pe care l-am văzut vreodată.

Înainte să se avînte în campanii şi promisiuni, politicienii fac de obicei studii amănunţite şi îşi stabilesc strategiile în funcţie de rezultatele acestora. Jędrzej Wijas a aflat că o mare parte din persoanele cu drept de vot din oraşul în care candidează preferă muzica rock. De aceea a filmat cel mai rock clip electoral care s-a făcut vreodată

Ce răcneşte el în piesă poate fi tradus aproximativ aşa: să terminăm cu vorbăraia inutilă, să punem capăt războaielor fără rost. Vă propun e o conducere pe termen lung, libertate şi o viaţă demnă. Votează chibzuit!

Sincer, dacă ar candida în România, l-aş vota măcar pentru curaj şi iniţiativă. Pe de altă parte, dacă politicienii noştri i-ar urma exemplul, probabil că 70% din clipurile electorale din România ar fi behăite de Florin Salam, Adrian Copilu Minune şi Adi de la Vîlcea.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

1 Comment

  1. Iar tu ai scris cel mai “adevarat” articol despre spotul lui. Poate puneti de-o colaborare? 😀

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *