Jurnal de bord

Ce facem de ziua îndrăgostiților: recomandări evenimente în Cluj

cupidon-gras-ziua-indragostitilor

”Ce faci de Valentine’s day?” – cred că am auzit întrebarea asta cel puțin de 2-3 ori pe zi în ultima săptămînă. Părerea mea: fie că îți place evenimentul, fie că-l urăști, nu prea ai cum să treci total indiferent de ziua îndrăgostiților.

De aceea vreau să vă prezint cîteva recomandări de evenimente interesante pentru acest week-end în afara petrecerilor clasice din cluburi. Poate vă pică cu tronc unul din ele (asta dacă scăpăm cu bine de ziua de 13 – Vineri 13).

Teatru și Film

În 4D la Reactor (teatru de creație și experiment)

Descriere scurtă: Cât de mult din ce știm despre iubire e informație preluată din ficțiunile altora și cât e realitate personală? Există vreo diferență între cele două?

Ce pot să vă zic: am văzut piesa luna aceasta și mi-a plăcut foarte mult. Are un suflu tineresc și modern, plus că este despre dragoste. Eu zic că e o ocazie foarte bună la care îți poți invita partenerul.

Sînzîiana și Pepelea la Teatrul Național Cluj

Descriere scurtă: o piesă în care redescoperim copilăria teatrului românesc, acea naivitate hazlie, jucăuşă, care grăieşte însă multe adevăruri despre firea românească

Ce pot să vă zic: am văzut piesa anul trecut în noiembrie, spectacolul a fost pur și simplu superb. Timp de 2 ore m-am teleportat într-un univers cu Feți Frumoși și Ilene Cosînzene ce au fost însă regîndite pentru mintea noastră de acum și înfățișate într-un mod foarte inedit. Am mai scris despre asta aici.

50 de umbre ale lui Grey la cinema

Descriere scurtă: o adaptare cinematografica a unui roman de dragoste și erotism scris de E. L. James ce a apărut în 2011, primul dintr-o trilogie.

Ce pot să vă zic: n-am citit cartea, dar filmul promite. Merită văzut măcar pentru cultura generală. Bănuiesc că o să fie plin de scene fierbinți, deci o ocazie foarte bună să creezi atmosfera potrivită.

cupidon-gras-ziua-indragostitilor2Muzică și petreceri

Dacă aveți chef de muzică bună și/sau de țopăială, s-ar putea să vă tenteze una din cîntările de mai jos:

Disco Modern la Cluj Arena

Un eveniment ce face parte din seria petrecerilor de promovare a festivalului Electric Castle. Organizatorii promit un ”Disco Modern dedicat îndrăgostiţilor de muzică şi de perechea lor”.

Muzică clasică și evergreen la Doamna T

O seara romantică cu muzica live la lumina caldă a lumînărilor sub acorduri de pian și sunet de nai. Doamna T e un loc aparte cu atmosferă intimă și meniu inedit, de aceea e oricînd o opțiune bună.

Focul Viu în Le Parisien Cafe

O seară de muzică folk pe acorduri de chitară și vioară. Am fost la mai multe concerte susținute de ei și a fost frumos de fiecare dată. O trupă ce știe să țină mereu focul viu.

Petrecere Oldies la The Sin

De Ziua Îndrăgostiților clubul Sin ne invită la o petrecere cu cele mai frumoase piese din anii `70, `80, `90.

A doua zi, adică duminică, 15 februarie, s-ar putea să vă prindă bine o doză bună de rîs. De aceea vă recomand să mergeți la Just Push Play – teatru de improvizație. Am fost luna trecută și mi-a plăcut.

Cam astea ar fi recomandările mele. Dacă mai știți evenimente interesante, nu ezitați să comentați.

Sursă foto 1 2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button