Jurnal de bord

Ce cadouri am pus în cutia ShoeBox anul acesta

Cred că aveam vreo 14 ani. Nu-mi amintesc exact vârsta, dar țin minte clar momentul când părinții mi-au cumpărat acea geacă de iarnă. Nu-i vorbă, mai avusesem eu geci faine, dar aceea era specială. Era neagră cu dungi roșii, avea glugă și era foarte la modă.

Îmi amintesc cât de emoționat am fost când am îmbrăcat-o și ce surpriză am avut când am băgat mâinile în buzunare și am descoperit acolo 2 gume Turbo. Ah, ce fericire! Erau anii ’90, ne mulțumeam cu puțin și apreciam altfel lucrurile.

Săptămâna trecută mi-am amintit de acel moment și am decis să transmit emoția pe care am simțit-o atunci mai departe. Joi seară am ascultat muzică de Crăciun și am împachetat cadouri în familie. Pentru 2 ore am uitat de sila pe care o simt legat de situația din țară și de încrâncenarea strânsă între noi.

Vă recomand să faceți la fel. Pe cuvânt, este terapeutic.

Dumitrița a pregătit un cadou pentru o fată de 12 ani, eu pentru un băiat de 14. Din experiența anilor precedenți știu că acestea sunt vârstele pentru care se aduc cele mai puține cutii. Așa arată cadourile noastre ShoeBox. Sper că 2 copii vor fi mai fericiți în acest an de sărbători și că am reușit să plantăm 2 semințe de bunătate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button