Jurnal de bord

Biciclete recondiționate fără pereche Baia Mare

bicicleta-alfira-reconditionata-baia-mareBiciclete recondiționate
Și frumos aranjate
Bune și de dat în dar
Pentru orice buzunar

Există un timp şi un loc pentru toate, iar în Baia Mare vedete par a fi devenit în ultimul timp bicicletele. Dacă se va crea și un loc pentru ele – în speţă o infrastructură funcţională – rămâne de văzut, însă un lucru e sigur: timpul e perfect pentru biciclete!

Şi de ce nu ar fi? Vremea e în general frumoasă, mentalitatea oamenilor se schimbă încet-încet spre acceptarea şi aprecierea bicicletelor ca formă de transport, agrement şi mişcare la care se adaugă considerentele practice precum posibilitatea de a renunţa la maşină (SCUMPĂ!) sau la transportul în comun despre ale cărui „plăceri” nu vreau să comentez.

Desigur, în această ecuaţie exista doi termeni cheie: omul şi bicicleta. Doi termeni care poate nu se cunosc încă, nu s-au întâlnit, poate nici măcar nu ştiu că se caută reciproc… dar asta nu schimbă realitatea existenţei lor. Există oameni fără biciclete şi există biciclete fără oameni. Şi unii şi alţii sunt fără pereche, dar există leac şi pentru asta…

Din aceste idei şi din pasiunea pentru biciclete a doi oameni înzestraţi cu răbdare, cunoştinţe tehnice și experienţă s-a născut proiectul Biciclete fără Pereche – unul care ia în calcul realităţile economice ale oraşului şi dorinţa firească a fiecărui om de a avea ceva special, ceva doar al lui/ ei – o bicicletă fără pereche.

Deci ce oferă concret proiectul Biciclete fără Pereche? După cum o spune şi numele, caută să aducă în viaţa oamenilor acel plus de confort, sănătate şi frumuseţe pe care o dă o bicicletă pusă la punct, tehnic şi estetic, verificată şi reglată, gata de drum de la prima pedală.

Indiferent că vorbim de biciclete semeţe pentru domni, sau altele cu siluete delicate, numai bune de încălecat la SkirtBike, de exemplu, sau chiar biciclete de munte, Biciclete fără Pereche are câte ceva pentru fiecare.

Fiind vorba de biciclete recondiţionate, preţurile sunt la un nivel rezonabil, ca nici măcar costul să nu mai stea în calea Omului hotărât să îşi găsească Perechea… pe două roţi.

Acest articol este un guest post
Pentru oferta completă vizitați pagina Biciclete fără Pereche

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button