Jurnal de bord

Azi e ziua bărbaţilor

Dragi feciori, oameni însuraţi şi alţi purtători de testosteron! Merge vorba în sat că azi ar fi ziua bărbatului. Cică s-au tot plîns unii din noi de descriminare (ce vremuri am ajuns?!). Adică de ce au femeile o zi a lor, iar noi bărbaţii – nu? Aşa că mai mulţi oameni de ştiinţă şi cercetători britanici au gîndit asupra acestei probleme şi au hotărît ca 5 mai să fie ziua noastră, a bărbaţilor.

Nu ştiu cît de bine o să prindă iniţiativa, eu cel puţin mă îndoiesc. Sînt curios cîţi dintre noi se vor bucura de un tratament special astăzi, cîţi vor primi ceva de la reprezentantele sexului frumos din viaţa lor (şi nu mă refer neapărat la ceva material).

Dacă facem o comparaţie simplă cu 8 martie. În acea zi toate localurile din oraş se întreceau în oferte speciale, toate magazinele erau burduşite de cadouri, florăriile au triplat preţurile, iar cluburile s-au animat cu masculi feroce oloieţi din cap pînă în cele mai ascunse locuri ce dansau languros la bare, aducînd populaţia feminină în delir.

Astăzi nu se întîmplă nimic interesant (cel puţin în Baia Mare). Vine ceva DJ-iţă în nuş ce club, primeşti o bere gratis la 5 cumpărate în nuş ce bar şi cam atît. Se presupune că noi bărbaţii nu avem nevoie de o ocazie specială pentru a ne simţi bine, că sîntem nişte insensibili preocupaţi doar de 2-3 lucruri şi atunci cînd găsim pe cineva să ni le ofere, putem spune cu mîna pe inimă că avem o viaţă fericită.

Şi cu asta mi-am încheiat pledoaria. Aştept părerile şi reacţiile voastre…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button