Cutia cu muzichii

Andrei Albu – cîntare live în Le Parisien Cafe

andrei-albu-live-le-parisien

Dragi prieteni, cu mare emoție și mîndrie în suflet vă anunț că săptămîna viitoare pun la cale prima mea cîntare oficială. Nu de alta, dar neoficiale am avut destule: prin crîșme și baruri, prin corturi și cămine studențești, prin parcuri și în spatele blocului, ba chiar și pe unele scene mai mititele.

N-am avut însă niciodată oficial o seară doar a mea într-un local în care să pot cînta ce vreau și cu cine vreau eu. Ei bine, a venit timpul să o fac și pe asta. Scriam în articolul trecut că Clujul este locul în care se întîmplă lucruri.

Nu erau vorbe goale, iar concertul care va avea loc miercurea viitoare este o dovadă în acest sens. Să vă dau și cîteva motive să veniți să mă ascultați:

1. E primul meu concert – peste ani, cînd voi fi cunoscut și bogat, o să le puteți povesti copiilor voștri: ”eu pe Albu îl ascultam cu mult înainte să devină cunoscut, am fost chiar la primul lui concert…” sau ceva de genu 🙂

2. Vom avea muzică bună de toate felurile – de asta o să mă ocup personal împreună cu două invitate frumușele și talentate care să vă încînte auzul.

3. Nu se va fuma în zona scenei – avînd în vedere că încă îmi recuperez vocea după o răceală ce numai nu se lasă dusă, am convenit cu proprietarii localului asupra acestui aspect.

Vă aștept așadar să cîntăm împreună Miercuri, 11 martie, de la ora 20:30 în Le Parisien Cafe (Strada Victor Babeș 33A, Cluj-Napoca). Mai multe informații aici.

5 Comments

  1. Este minunat anuntul. Ma bucur enorm pentru tine, artistule! 🙂 Nu inteleg de ce nu ai facut asta si in Baia Mare. Mult succes, Andrei!

  2. Ciprian, nici eu nu știu. Am tot așteptat momentul potrivit. Poate mi-a lipsit curajul. În Cluj am decis să fac lucrurile să se întîmple în loc să tot aștept. Mulțumesc pentru gîndurile bune 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button