Cutia cu muzichii

Andrea Bocelli în premieră în Cluj-Napoca

Atunci când am auzit prima dată de Andrea Bocelli, am crezut că era vorba de o fată. Eram mic și nu știam că la italieni Andrea este nume de băiat. „Ce ciudați sunt italienii, cum să dai nume de fată unui bărbat? Și atunci care e echivalentul numelui pentru fete?” m-am întrebat eu atunci.

Apoi l-am auzit cântând și nimic nu a mai contat. Pentru că atunci când ești în fața geniului, rămâi fără cuvinte. Pe 25 iunie iubitorii de muzică din Transilvania vor avea ocazia să-l vadă și să-l audă pe viu pe cel mai iubit tenor din lume, el fiind și unul din cei mai apreciați interpreți din toate timpurile.

Concertul se anunța grandios din toate punctele de vedere:

– Tenorul va avea alături invitați cu nume sonore precum soprana Elisa Balbo care a cântat pe cele mai mari scene ale lumii, Andrea Griminelli – cel mai cunoscut flautist al momentului, pianista Elizabeth Sombart și artista Ilaria della Bidia și va fi acompaniat de 70 de instrumentiști și 60 de coriști.

– Recitalul va conține atât arii din repertoriul său de operă, cât şi interpretări a celor mai cunoscute hituri ale sale: colecții de piese de film de pe albumul „Cinema” și piese de pe albumul „Romanza” care este considerat cel mai bine vândut album italian din toate timpurile

– Reprezentația va fi o producție complexă în care emoțiile transmise prin muzică vor fi completate de aranjamente și decoruri speciale, pentru a aduce publicului o experienţă unică ce va îmbina simplicitatea şi eleganţa muzicii clasice cu forţa captivantă a tehnologiei moderne.

– Microfonul la care va cânta Andrea Bocelli se găsește în doar câteva exemplare în lume. Tenorul este extrem de riguros în privința producției și a sunetului din cadrul concertelor, dorința sa fiind aceea ca spectatorul din ultimul rând să audă la fel de bine cum aude și cel din primul.

Capitala Ardealului a fost selectată din două considerente: Clujul este cunoscut ca un oraș deschis spre evenimente de calitate ce oferă și o locație foarte potrivita pentru un asemenea concert. Așadar pe 25 iunie îl vor vedea în premieră live pe Andrea Bocelli la Cluj Arena, ceea ce este pentru noi o onoare.

Prețul biletelor începe de la 145 lei, acestea pot fi cumpărate online pe eventim.ro sau din magazinele și librăriile partenere: Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Cărturești și Humanitas, benzinăriile OMV și supermarket-urile Carrefour.

Între timp vă las un playlist cu cele mai cunoscute piese ale artistului 🙂

2 Comments

  1. Pretul mi se pare cam piperat pentru un om de rand care vrea sa il vada si sa il auda. 145 Ron banuiesc ca este prin spate.
    Oricum piperat nepiperat MERITA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button