Jurnal de bord

Albu + Roșu = ?

8 march international women's dayVinerea trecută sărbătoream împreună cu niște prieteni prima zi de primăvară la o masă extinsă. Printre aceștia se număra și un coleg care se numește Adrian Roșu. Mintea mea sturlubatecă a făcut pe loc conexiunea și a copt una din cele bune glume ale zilei de 1 martie.

„Măi, Adi, i-am spus eu zîmbind. Eu sînt Albu, tu ești Roșu. Tu realizezi că noi împreună facem un mărțișor?” Lumea a rîs în hohote, am rîs și noi doi cu gura pînă la urechi. Prin urmare mă adresez la voi, dragi bărbați.

În cazul în care nu ați pregătit nici un cadou pentru femeia iubită sau sînteți în pană de idei, eu cu Adrian ne oferim serviciile din toată inima, pentru că azi alb + roșu poate însemna cel mai bun cadou. Preluăm comenzi non-stop, 24 de ore din 24.

Și acum pe o notă mai serioasă: dragile noastre mame, iubite, surori, prietene și soții, vă felicităm cu ziua femeii și vă dorim să fiți iubite, apreciate și înconjurate de oameni dragi și frumoși! Felicitări cu 8 martie, ziua internațională a femeii!

sursă foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button