Cutia cu muzichii

Un videoclip demn de Oscar

Este vorba de videoclipul piesei God’s Gonna Cut You Down, cunoscută și ca Run On sau Run On for a Long Time care a fost interpretată de-a lungul timpul de numeroși artiști printre care Moby, Tom Jones și chiar de regele Elvis Presley.

Preferata mea este versiunea interpretată de legendarul Johnny Cash care a înregistrat-o în 2003. Piesa a fost inclusă în albumul American V: A Hundred Highways care a apărut la 3 ani după moartea lui Cash ca un omagiu postum pentru unul dintre cei mai influenți și remarcabili muzicieni ai secolului 20.

Johnny Cash a reușit să dea piesei un suflu diferit față de predecesorii săi. Versiunea pe care o veți auzi în acest videoclip a fost prelucrată de către Rebel Son care i-a adăugat un pic de ritm și de bași pentru a spori impactul melodic.

Videclipul a fost regizat de către Tony Kaye în alb-negru și este o combinație foarte reușită de planuri apropiate, cadre fotografice și efecte de mișcare care transmit mesajul piesei: indiferent cine ești, bogat sau sărac, cinstit sau corupt, mai devreme sau mai tîrziu vei ajunge în fața judecății supreme.

Videoclipul a beneficiat de prezența unui număr mare de celebrități. Îi veți putea vedea pe Bono, Sheryl Crow, Johnny Depp, Jay-Z, Tommy Lee, Chris Martin, Iggy Pop, Lisa Marie Presley, Sharon Stone, Anthony Kiedis, Chris Rock, Owen Wilson, Chris Martin ș.a. și a cîștigat în 2008 premiul Grammy pentru cel mai bun videoclip.

sursă foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button