Cutia cu muzichii

Pe 3 și 4 noiembrie în Cluj se cântă blues

Anul trecut am fost prima dată la Cluj Blues Festival și a fost grozav. Au fost 2 seri faine cu instrumentiști extraordinari și soliști talentați. Copiii din fotografia de mai sus au stat în prima seară lipiți de scenă o bună parte din concert.

În cea de-a doua seară nu prea a mai stat nimeni pe scaune deoarece Harriet Lewis și formația sa au reușit să ridice lumea în picioare la dans și la zbânțuială. Atmosfera a fost foarte faină, așa că vreau neapărat să merg și la această ediție.

Așadar artiștii ce vor evolua vineri, 3 noiembrie, începând de la ora 19 sunt Marcian Petrescu & Trenul de Noapte și A.G. Weinberger, iar sâmbătă, 4 noiembrie, de la aceeași oră îi vom putea asculta pe cei de la Soul Serenade și pe Alexandru Andrieş.

Abia aștept să-l ascult din nou pe maestrul Andrieș și să-i descopăr pe ceilalți artiști. Prețul unui bilet de o zi este 50 de lei, iar abonamentul pentru două zile costă 80 lei. Acestea pot fi achiziționate de pe ambilet.ro Găsiți mai multe detalii pe site-ul Cluj Blues Festival și pe pagina lor de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button