Cutia cu muzichii

Noaptea Menestrelilor și Țara de folk 2014

Aseară în timp ce toată suflarea românească se uita la meciul Stelei mi s-a făcut dor de cîntat. Rezultatul în puteți asculta mai jos. E felul mea de a vă anunța că astăzi începe tabăra Țara de Folk.

Ajunsă la a 4-a ediție, tabăra se va desfășura în perioada 20-22 august, lîngă Baia Mare în zona lacului Nistru. Dacă vă place statul la cort, focul de tabără și cîntatul la chitară vă îndemn să nu ratați ocazia.

Dacă nu puteți veni la tabără, vă așteptăm la concertul Noaptea Menestrelilor care va avea loc sîmbătă, 23 august de la ora 20:00 la Teatrul de vară din Baia Mare. Organizatorii promit invitați de seamă și multe surprize, mai ales ca Menestrelii au ajuns deja la cea de-a 10-a ediție.

O să cînt și eu în deschidere. Așadar dacă vreți să mă auziți și să mă susțineți, vă aștept cu mare drag. Mai multe informații despre eveniment aici și aici.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/163877592″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”120″ iframe=”true” /]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button