Cutia cu muzichii

Noaptea Menestrelilor 2015 – concert de muzică folk la Baia Mare

festival-folk-noaptea-menestrelilor-baia-mare

Dragilor, după cum ați observat, am cam lipsit de pe blog în ultima perioadă. Revin însă de astăzi pe baricade după un concediu interesant și plin de evenimente despre care o să vă povestesc în postările următoare.

M-am întors azi dimineață ars de soare și cu nisip în bagaje într-un Cluj posomorît și cu vreme închisă. Ceea ce m-a făcut să mă simt oarecum… vinovat pentru vremea bună de care am avut parte la Sulina.

De aceea o să încerc să vă înseninez zilele următoare cu niște fotografii de la mare și din Delta Dunării. Așa că stați pe aproape, urmează articole cu impresii și pățănii din concediu.

Între timp vreau să vă povestesc despre un festival care va avea loc sîmbătă la Baia Mare. E vorba de Noaptea Menestrelilor – un eveniment folk care ocupă un loc aparte în inima mea, pentru că e primul festival la care am participat.

Noaptea Menestrelilor e un eveniment făcut cu bani puțini și cu mult suflet. Drept dovadă, a ajuns în acest an la ediția cu numărul 11. Vă invit să cîntăm împreună sîmbătă 22 august la Teatrul de vară din Baia Mare alături de alți participanți de seamă din țară și din afară.

Mai multe informații găsiți pe pagina festivalului. În cazul în care va ploua, concertul se va muta la Teatrul municipal. Vă las cu o piesă semnată de Grup Folk Clasic – cei care au inițiat și organizat acest festival ani la rînd.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button