Cutia cu muzichii

Nicu Alifantis la Baia Mare… în luna lui marte

nicu-alifantis-mozaic-baia-mare40 de ani înseamnă ceva, mai ales dacă-s 40 de ani de muzică bună. Exact atîția a adunat maestrul Nicu Alifantis. La începutul lunii am aflat de turneul Mozaic și m-am bucurat că trece prin Baia Mare.

Mozaicul lui Alifantis este ”o poveste de dragoste spusă în diferite feluri… un amalgam de ritmuri şi stiluri muzicale, de instrumente clasice şi exotice, de sonorităţi neaşteptate” pe care vă invit să le descoperim împreună.

Mi-a plăcut întotdeauna folkul de aceea orice prilej de întîlnire cu muzica lui Nicu Alifantis este pentru mine o sărbătoare. Sărbătoarea din Baia Mare va avea loc vineri, 21 martie, ora 19 la Teatrul Municipal.

Prețul unui bilet este 50 lei și poate fi cumpărat online sau direct de la teatru. Și dacă tot veni vorba de folk, am înregistrat și un cover al piesei Rar pe care o cîntă atît de frumos Nicu. Îl puteți asculta mai jos.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/140248094″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_artwork=true” width=”100%” height=”120″ iframe=”true” /]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button