Nicu Alifantis la Baia Mare… în luna lui marte


nicu-alifantis-mozaic-baia-mare40 de ani înseamnă ceva, mai ales dacă-s 40 de ani de muzică bună. Exact atîția a adunat maestrul Nicu Alifantis. La începutul lunii am aflat de turneul Mozaic și m-am bucurat că trece prin Baia Mare.

Mozaicul lui Alifantis este ”o poveste de dragoste spusă în diferite feluri… un amalgam de ritmuri şi stiluri muzicale, de instrumente clasice şi exotice, de sonorităţi neaşteptate” pe care vă invit să le descoperim împreună.

Mi-a plăcut întotdeauna folkul de aceea orice prilej de întîlnire cu muzica lui Nicu Alifantis este pentru mine o sărbătoare. Sărbătoarea din Baia Mare va avea loc vineri, 21 martie, ora 19 la Teatrul Municipal.

Prețul unui bilet este 50 lei și poate fi cumpărat online sau direct de la teatru. Și dacă tot veni vorba de folk, am înregistrat și un cover al piesei Rar pe care o cîntă atît de frumos Nicu. Îl puteți asculta mai jos.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/140248094″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_artwork=true” width=”100%” height=”120″ iframe=”true” /]


Nu există comentarii

Trackbacks/Pingbacks

  1. » Castigatori campanie – Haide la concertul Nicu Alifantis din orasul tau – - […] Andrei Albu care a participat cu aceasta postare […]

Scrie un răspuns

Scrie răspunsul pentru a comenta *