Cutia cu muzichii

Maramureșul dansează în Graham style

maramures danseaza in stil grahamNu aduce anul cît aduce coreeanul! Cam așa am putea descrie următoarea știre care vine din Săliștea de Sus, un ținut cu tradiție străjuit de munţi şi apărat de pădurile din Țara Maramureșului. Așadar o brutărie din această localitate a lansat recent un nou tip de pîine Graham.

Interesant este faptul că patronul brutăriei a apelat la cîntărețul coreean PSY, interpretul celebrului hit Gagnam Style, în vederea promovării noului sortiment de pîine. ”Gagnam style este un superhit internațional care a atins deja pe Youtube 1.2 miliarde de vizualizări, ne-a spus el”.

„De aceea i-am făcut o ofertă domnului Park Jae-Sang. Vrem să realizăm un clip cu numele Graham Style în care Psy va dansa ținînd în mînă niște pîini coapte de brutăria noastră. Vrem să se vorbească despre pîinea noastră și afle toată lumea unde se află Săliștea de Sus”, a încheiat el optimist.

De cealaltă parte însă lucrurile nu sînt foarte clare. Interpretul Park Jae-Sang nu a negat, dar nici nu a confirmat că ar fi primit vreo ofertă din Maramureș. Și deși celebrul PSY primește săptămînal zeci de oferte de acest gen, surse din apropierea cîntărețului spun că acesta este interesat să afle mai multe despre România.

Poate o fi ajuns și la urechile lui proverbul care circulă din bătrîni prin nordul Transilvaniei, transmis din gură în gură de-a lungul generațiilor care zice: ”do not fuck with Săliștea de Sus!” Au încercat-o unii de cîteva ori și nu le-o fost sorgoș. Am zis!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button