Cutia cu muzichii

Cel mai mare party-concert de muzică retro din România e la Cluj

we-love-retro-2016-clujAu mai rămas cîteva zile pînă la We Love Retro 2016 – cel mai mare party-concert de muzică retro din România care ajunge în acest an la ediția cu numărul 8. Evenimentul va aduce la Cluj artiști internaționali care au definit muzica anilor ’80-’90.

Cei care s-au născut înainte de 90 își mai amintesc probabil de vremea primelor discoteci, a casetelor cu bandă și a globurilor cu oglinzi care proiectau luminițe. We Love Retro 2016 își propune să recreeze atmosfera din acea perioadă.

Prima seară va fi dedicată muzicii rock. Concertul va începe la ora 20 și va dura pînă aproape de miezul nopții. În deschidere vor cînta clujenii de la Semnal M, după care va urma trupa Smokie, iar la final Bonnie Tyler.

Pe cei de la Smokie îi aștept cu cea mai mare nerăbdare pentru că de piesele lor mă leagă multe amintiri frumoase. Ca să nu ziceți că vorbesc din cărți, am înregistrat și cîteva refrene cunoscute pe care le cîntă.

A doua seară va fi dedicată muzicii pop și dance și-i va avea în prim plan pe No Mercy, Mr. President, Dr. Alban și E-Type. Programul va începe la ora 21 și va dura pînă la 3 dimineața. Evenimentul va avea loc la Sala Polivalentă, iar accesul în sală va fi deschis cu o oră înainte de începerea concertelor.

Mai multe informații puteți găsi pe Transylvania Music Event, pe pagina de Facebook și pe eveniment. Biletele încep de la 60 lei și pot fi cumpărate de aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button